NMK - Størst og best innen motorsport!
   
Tekststørrelse

Liz er Norges beste bilcrossdame

 

 

Liz Wessel vant i helgen NMKs Landsfinale for damer på Gardermoen Motorpark. Vi i NMK Drammen er utrolig stolte og sender de største gratulasjoner. Vi ønsker deg også lykke til i NMKs Landsfinale for senior på Kongsberg førstkommende helg.

 

Liz har sendt oss en pressemelding, her er hva hun skriver:

I helgen var det jeg som jubla høyest! Eller det vil si at teamet mitt og de som heia på meg som jubla høyest! Helt rått!

 Dagen startet med å kjøre defilering. Da hører vi at drivakselen klakker og er på vei til å ryke. Så vi starter dagen med å skifte indre og ytre ledd i drivakselen. Ingen problem for dette er vi vant med.

Jeg kjører første heatet, får god flyt og vinner! Verdens beste start på damelandsfinalen for min del. Men bilen ble veldig vanskelig å kjøre siste runden. Etter en sjekk av bilen finner Tommy ut at det er innfestninga mellom støtdemper og fjærbeinet som har ryki og de prøver i herdig å skru dette sammen. Noe som dessverre var umulig da gjengene var ødelagte. De rakk ikke å gjøre noe med dette og ba meg om å ta det pent å sanke poeng så vi fikk fikset dette i pausen mellom 2. & 3. omgang.

I andre heatet fikk jeg 2.plass og bilen føltes litt bedre. Det viser seg at jeg hadde klart å fått presset det i sammen igjen forbi gjengene som var ødelagte så da klarte gutta å få dratt det på plass og sveisa det sammen!

 Etter en bom i alternativen i 3. heatet ble det en andreplass. Siste heatet vant jeg og da begynte spenningen om hvem finale jeg hadde kommet i. Jeg håpet på en B-finale men var redd jeg kunne komme helt ned til C.

 Finalene ble trukket og jeg var i B! Veldig fornøyd med dette! Denne måtte jeg vinne! Og det gjorde jeg. Bilen funket tipp topp, men begynte å hoppe ut av 2. gir et par steder.

 Da var jeg og bil klare for A-finalen. Starten gikk og jeg ser de andre bilene drar litt fra meg! Bilen min hadde ikke nok og stille opp med, men jeg gir meg aldri. Hele feltet er kjempe tett og det blir en del klabb og babb! Etter noen svinger kommer vi til alternativen og til store forundring er det ingen i feltet som benytter seg av muligheten til å bli ferdig med den. Jeg tar alternativen på første og begynner jakten på de andre bilene! Jeg jakter og jakter men har ikke helt kontroll på hvor mange jeg hadde kjørt forbi. All fokus var på å kjøre fortest mulig! Etter Vigdis går inn i alternativen på siste runde ser jeg ingen flere bilen foran meg og jeg skjønner INGENTING! Jeg ser målflagget å skriker! Jeg var drit fornøy med kjøringen!

Når jeg kjører inn på indre bane prøver jeg å få kontakt med en av de gulkledde mennene men alle bare vinka meg videre til plata. Der stod det ingen fra før! Malin Svendby kommer løpende og gir meg verdens beste klem! Og gratulerte meg SOM VINNER AV LANDSFINALEN! Helt syk følelse! Helt fantastisk! Sen Racing og Wessel Motorsport har Norges beste dame på teamet! Det er jeg stolt over! Dette hadde ikke gått uten Tommy Kristiansen som gjør alt for at jeg skal opp og fram samt alle som bidro til at jeg fikk kjørt dette løpet! Team Rosa stiller også alltid opp! Bilcross miljøet har et helt unik samhold!

 Nå er landsfinalebilletten i boks! Men på tross av 21 egne bud fikk jeg ikke beholde bilen min og jeg mistet min 12 bil for sesongen. Nå er jeg bil og pengeløs så jeg trenger sårt all den hjelp jeg kan få! Søker sponsorer som vi hjelpe meg så jeg får gitt gutta en god fight i landsfinalen til helgen!

Ta kontakt hvis noen vil bidra for at jeg skal få kjørt til helgen!

 Liz

Kontakt oss

 

Postadresse:
Postboks 925 Gullaug

3428 Lier

 

 

Forbund